Texel halve marathon | info en deelname
Halve marathon Texel
halve marathon, Texel, september, halve marathon, waddeneiland Texel
22639
single,single-portfolio_page,postid-22639,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-2.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.2,vc_responsive

Texel halve marathon

De Texel halve marathon is een gezellige en overzichtelijke halve marathon door het hart van Texel in De Waal, over oude gronden en door de polder. Deelnemers komen overal vandaan om mee te doen en sommige mensen zeggen dat het de mooiste hardloopwedstrijd is van Nederland. En natuurlijk is een halve marathon lopen, in combinatie met een weekje of een weekendje Texel, een top idee. Wij weten dan wel een leuk logeeradres voor 6 – 8 personen. In 2017 wordt de halve marathon gehouden op 24 september.

Het parcours gaat door bos en duin, over strand en door cultuurland. Ieder jaar vindt dit bijzondere evenement plaats in eind september. Je kunt inschrijven voor 10 of 21 kilometer. Stichting Texel Atletiek staat borg voor een goede organisatie. Voor meer informatie kijk op http://www.texelhalvemarathon.nl.

Texel is sowieso een loopeiland bij uitstek, heel gevarieerd, het hele jaar door. Voor alle hardloopevenementen kunt u de hardloopkalender raadplegen op http://hardloopkalender.nl.
Daarnaast kunt u op Texel hardlopen bij een hardloopvereniging, club of loopgroep. Start to Run of beginnen met hardlopen is ook mogelijk. U bent van harte welkom!