WINDFESTIVAL BIJ PAAL 20 DE KOOG - Texelhuisje
22638
single,single-portfolio_page,postid-22638,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-2.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.2,vc_responsive

WINDFESTIVAL BIJ PAAL 20 DE KOOG

Op het strand bij Paal 20 in De Koog op het waddeneiland Texel vindt in het eerste weekend van oktober het Windfestival plaats. Een tweedaags festival, waarbij één van de grootste krachten van het eiland centraal staat: wind. De lucht van De Koog zal bezaaid zijn met kites, showvliegers en spectaculaire beelden. Een festival voor iedereen! U bent van harte welkom op Texel om alle vliegers te komen bewonderen.

Naast het bekijken de vliegers is er van alles te doen op het strand. Zo kunnen de kinderen zelf vliegers maken en voor de oudere bezoekers is er de mogelijkheid om kennis te maken met de surfsport. Daarnaast is er een een markt op zaterdag zodat het dorp meer betrokken wordt bij misschien wel het mooiste vliegerfeest van Nederland. De deelnemende vliegeraars waren vorig jaar in ieder geval enthousiast.

Het festival is wel afhankelijk van het weer. Er wordt van alles aan gedaan om de bezoekers te geven waarvoor ze gekomen zijn: de ultieme strandbeleving. Met meer vliegers, meer variatie en natuurlijk vertrouwde onderdelen zoals het golfsurfen en het kitesurfen en de aanwezigheid van de KNRM belooft het evenement een spektakel te worden.

http://ophetstrand.com/event/windfestival-texel

Windfestival Texel

Foto credits

Blommingdale