TukTuk Express op Texel - Texelhuisje
Op een te gekke manier het eiland verkennen doe je met een TukTuk Express. De TukTuks zijn te huur voor een dag of een weekend. U kunt zelf rondtuffen op het eiland of onder leiding van een gids.
TukTuk Express op Texel
22553
single,single-portfolio_page,postid-22553,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-2.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.2,vc_responsive

TukTuk Express op Texel

Op een te gekke manier het eiland verkennen doe je met een TukTuk Express. De TukTuks zijn te huur voor een dag of een weekend. U kunt zelf rondtuffen op het eiland of onder leiding van een gids. Je kunt er een compleet dagje Texel van maken met leuke uitjes, zoals zeehonden kijken op het Wad en naar de vuurtoren. Het opstappunt is bij de TukTukwinkel in de haven van Oudeschild.

TukTuk’s zijn ook leuk voor bedrijfsuitjes, teambuilding, een familiefeest, vrijgezellenfeest of bruiloft. En heel bijzonder is een persoonlijke TukTuk Texeltour. Heeft u zelf een idee voor een thema? Een TukTuk Adventure of een TukTuk puzzeltocht; alles kan!

 

http://tuktukexpresstexel.nl.

Adres

Haven 12 1792 AE Oudeschild

Telefoonnummer

06 - 21452052