Trouwen op Texel - Texelhuisje
22542
single,single-portfolio_page,postid-22542,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-2.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.2,vc_responsive

Trouwen op Texel

Trouwen op Texel? Ik zeg ja!

Steeds meer stellen willen graag trouwen op het mooiste eiland en wij snappen dat. Er zijn zoveel mooie plekken op Texel… Een paar jaar geleden zijn een aantal locaties hier bij wijze van proef officiële trouwlocaties geworden: enkele strandpaviljoens (o.a. Paal 17), een molen en ook een schapenboet.
Inmiddels mag je op Texel eigenlijk overal trouwen, als de gemeente maar toestemming geeft. Met de blote voeten op het strand kan dus ook! Niet te formeel en de kinderen kunnen lekker in het zand spelen. Wat nog een optie is om een paardenkar te huren voor de gasten en een rondje Texel doen.
Voor de gasten is het ook niet een hele onderneming om op de trouwplaats van bestemming te komen. 20 Minuten met de auto op de boot en je bent er. De kosten om de auto mee te nemen zijn ook niet hoog; voor 15 euro (per jaar) kan je overal op het eiland parkeren. En als je er toch bent voor een wedding, maak je van de nood een deugd en plak je er een mini-vakantie aan vast.

En…. een bruidssuite bij Blommingdale realiseren wij voor je, met alles erop en eraan.

Een fotografe met een schat aan ervaring in het maken van trouwreportages is de Texelse Sanne. Zij maakte onder andere trouwreportages bij de vuurtoren. Kijk op: http://www.fotosanne.nl. Ook maakte zij de prachtige foto’s van onze website http://www.texelhuisje.com.

Adres

Roggeslootweg 696, 1795 HM, De Cockdorp

Telefoonnummer

0297 712601 en 06 81139350

Foto credits

Blommingdale