Texel souvenir| Sporttas Texelse Boys
22576
single,single-portfolio_page,postid-22576,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-2.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.2,vc_responsive
texel souvenir tante lies terschelling tas

Texel souvenir | Texelse Boys sporttas

Het ultieme Texel souvenir. Dat hebben wij onlangs gevonden. Niet te koop in een van vele souvenirshops die je op Texel vindt, maar exclusief bij ‘Texel tassen’. We kwamen deze tas tegen op Twitter en deden een oproep. @RobinvanSambeek en @kaleidoking verwezen ons naar Texel Tassen. Kaleidoking ging eerst even op zolder kijken, en vervolgens voor ons rondbellen en kon ons toen vertellen dat ‘Ben en Liz’ nog tassen in huis hadden. Meelezenden Texelfans begonnen prompt ook te bestellen, dus wie weet zien we ze straks wel overal.

 

En ondertussen is mijn zus stikjaloers op dit Texel souvenir. Zij is Terschellingfan en heeft zich inmiddels verdiept in de Terschellingse voetbaloutfits, maar daar zit niet zo’n iconische tas bij. Gelukkig heb je daar de winkel van Tante Lies (voorheen in Lies) en die heeft ook een tas. Van armoe loopt ze daar nu maar mee. En dat terwijl de schrijver van dit stukje Lies heet. Snap je het nog?

Adres

Pieter van Cuyckstraat 4 1791 DE Den Burg

Telefoonnummer

0222-314954

Foto credits

Blommingdale