't Lant van Texsel - Texelhuisje
22620
single,single-portfolio_page,postid-22620,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-2.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.2,vc_responsive

‘t Lant van Texsel

 

‘t Lant van Texsel: Weer zo’n fijne winkel op Texel in het centrum van Den Burg, ! Knap als je hier de winkel uitloopt zonder aankoop. Naast leuke dingen voor in je huis, hebben ze ook mooie kinderkleding, speelgoed, romantisch serviesgoed, kleine cadeautjes, ansichtkaarten, kleurige tafelkleden waar je blij van wordt nog heel veel andere dingen. Te veel om op te noemen.  en speelgoed.
Dit zijn de merken: Rice, Kik-kid, The Dutch Design Bakery, Souza for kids, Froy & Dind, Kids on the roof, Anne Claire Petit, Petit Loui en La Marelle.

Doe een Voorjaarschoonmaak en stel je eigen prachtige mix van kleur, eco en humor samen.
In de winkel kan je van alles vinden om je hierbij te helpen. Vrolijke en handige bezems, blikken, sponsen, emmers en manden om je huis schoon te maken en op te ruimen. Een vaasje, melamine bekers en lepels met allerlei printen uit de nieuwe collectie van Rice zorgt voor volop frisheid en energie in je huis.

In december is de winkel in kerstsfeer. Er zijn kerstbomen in blauwe en roze kleuren, sfeervolle kerstballen versierd met kraaltjes en steentjes, waxinelichtjes in allerlei kleuren, sneeuwpopjes, schaapjes, figuren voor in de kerststal en engeltjes van vilt.
Heel leuk om zelf leuke spullen voor de kerst te verzamelen of om cadeautjes uit te zoeken voor vrienden en familie.

http://www.winkeloptexel.nl/

Adres

Waalderstraat 23, 1791 EB Den Burg

Telefoonnummer

0222 - 322031

Foto credits

Blommingdale