Winkel op Texel - Texelhuisje
22620
single,single-portfolio_page,postid-22620,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-2.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.2,vc_responsive

Winkel op Texel

Winkel op Texel

Weer zo’n fijne winkel in het centrum van Den Burg. Knap als je hier de winkel uitloopt zonder aankoop. Naast leuke kleurrijke dingen voor in je huis hebben ze ook mooie kinderkleding, speelgoed, serviesgoed, thermosflessen, kleine cadeautjes, ansichtkaarten en spullen waar je blij van wordt. Het fijne van deze winkel is dat ze veel kunnen vertellen over hoe en waar hun spullen worden geproduceerd. Ze hebben nauw contact met de ontwerpers en leveranciers. Het gebeurt geregeld dat de producten persoonlijk door de maker wordt gebracht.

De merken die Winkel op Texel verkoopt zijn o.a. Rice,  Sticky lemon, Studio Roof, Petit Louie, Cavallini, Goodness and the Gang, Global Affairs, Blafre, Quut en Nano Blocks.

Doe een voorjaars (of najaars)schoonmaak en stel je eigen prachtige mix van kleur, eco en humor samen. Dat moet echt lukken in deze winkel. Vrolijke vaasjes, melamine bekers, borden, kommen en lepels met allerlei prints uit de nieuwste collectie van Rice zorgt voor volop frisheid en energie in huis. De winkel zorgt ieder seizoen voor een passende sfeer waar je heerlijke cadeaus voor jezelf, familie en vrienden uit kan zoeken.

 

http://www.winkeloptexel.nl/

Adres:

Waalderstraat 23, 1791 EB Den Burg

Telefoon:

0222 322031

Foto credits

Blommingdale