Surfen bij sufschool Foamball
Buggy huren op Texel
Buggy huren op texel
22958
single,single-portfolio_page,postid-22958,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-2.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.2,vc_responsive

Surfen bij surfschool Foamball

Surfen is een stoere sport die iedereen kan leren. Even wachten tot de perfecte golf eraan komt, peddelen en staan! Mijn 10-jarige zoon leerde samen met z’n vader de eerste surf-skills bij deze surfschool Foamball, bij Paal 19. Enige nadeel: na die eerste ervaring waren ze verslaafd en wilden ze iedere vakantiedag naar de surfclub. Een surfles duurt 1,5 uur en kost € 25,- per persoon, ongeacht je leeftijd. Dit is inclusief het gebruik van wetsuit en soft-surfboard. En niet onbelangrijk: je krijgt les van een enthousiaste en ervaren surfdude.

Als je tussen de 10 en 16 jaar bent kan je je in de zomervakantie opgeven voor een vijfdaags beach camp. Je leert op een van de mooiste stranden van Nederland verschillende watersporten, zoals golfsurfen, brandingkayakken, coastraften en stand-up paddleboarden (XXL). En natuurlijk wordt ook de wind getrotseerd met bijvoorbeeld powerkiten en een beach challenge. Op het strand komen er coole beachsports aan bod: beachbattle, discgolf, beachrugby, skimboarden enz. Verder leer je alle ins en outs over de zee, de boards en het surfmateriaal.

 

Aanrader!

 

Adres: Ruijslaan 44, 1796 AD in De Koog (waarschuwing: de navigatie bracht ons bij de parkeerplaats van paal 20 en dan moet je nog wel een stuk door het mulle zand lopen om bij paal 19 te komen. Er is vast een kortere route en die horen wij dan ook graag ;-)

 

Tel. 0222-365138

 

https://surfschoolfoamball.com/

 

 
Adres:

Ruijslaan 44, 1796 AD in De Koog

Telefoonnummer:

0222-365138

E-mail:

Website:

https://surfschoolfoamball.com/

Foto credits

Annelies Blom