Strandpaviljoen Kaap Noord (Paal 33) - Texelhuisje
22510
single,single-portfolio_page,postid-22510,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-2.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.2,vc_responsive

Strandpaviljoen Kaap Noord (Paal 33)

Strandpaviljoen Kaap Noord (Paal 33) ligt op een van de mooiste plekjes van Texel waar je kunt genieten van een schitterend uitzicht op de Waddenzee richting Vlieland, de Hippiesteiger van het Waddenveer en de gezellige strandhuisjes. Wát een heerlijke strandtent; echt een strandtent zoals ie moet zijn: het interieur is smaakvol maar eenvoudig en dat geldt ook precies zo voor de lunch/dinerkaart en de wijn. Ik kan iedereen aanraden om hier een tafel te reserveren (dat is ook wel nodig!) om te genieten van een ontspannende avond. Aan het einde van middag genieten van de zonsondergang en een borrel met bittergarnituur is zeker geen straf op deze schitterende plek. Bij Kaap Noord is het strand ongedwongen en relaxed.

Kaap Noord is jaarrond geopend zodat liefhebbers van alle jaargetijden en weertypen hier hun plek vinden. In het laagseizoen van donderdag tot en met zondag. Dus ga lekker eten, ontspannen, sporten, borrelen of onthaasten en laat je lekker in de watten leggen.

Het strand bij Paal 33 leent zich uitstekend om lange wandelingen te maken met de hond. Het gehele jaar mag over het strand van Paal 33 met honden worden gewandeld en mogen de honden ook loslopen. Dorst gekregen van al dat ravotten? Kom samen met je (aangelijnde) hond genieten op het ruime terras of binnen bij Strandpaviljoen Kaap Noord waar waterbakken voor de trouwe viervoeter klaar staan.

 

Adres

Volharding 4 1795 LH De Cocksdorp

Telefoonnummer

0222-316340