TEXEL CULINAIR - Texelhuisje
Texel culinair is een driedaags culinair evenement dat jaarlijks in september wordt gehouden.
Texel culinair is een driedaags culinair evenement dat jaarlijks in september wordt gehouden.
22533
single,single-portfolio_page,postid-22533,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-2.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.2,vc_responsive

TEXEL CULINAIR

Bourgondiërs en gastronomen wanen zich in het paradijs en kunnen hun hart ophalen in de Dorpsstraat van badplaats De Koog op het waddeneiland Texel.  Aan alle onderdelen is extra aandacht besteed: aan het programma, aan de aankleding van de straat, maar vooral aan alle culinaire verrassingen die de chefs van maar liefst 27 brasserieën en restaurants voor u hebben bereid. Zondag is dé feestdag, waarbij een keur aan artiesten een waar straatfestival verzorgt. Dit  driedaagse culinaire evenement wordt ieder jaar gehouden in september. In 2017 is dat van vrijdag 8 tot zondag 10 september. Alle  exclusieve gerechtjes worden bereid met producten van het eiland. Alle zintuigen worden geprikkeld tijdens dit prachtige evenement, waar kwaliteit en gezelligheid voorop staan.
Er wordt zelfs voor een BOB gezorgd! Op vrijdag en zaterdag verzorgt touringcarbedrijf Texel Tours na afloop het busvervoer over het eiland. De bus vertrekt om 23.15 uur vanaf de Nikadel (naast supermarkt Lidl) voor een ronde langs Den Burg, De Waal, Oosterend en Oudeschild. En dat voor slechts € 3,- p.p.
http://www.texelculinair.nl

Telefoonnummer

[Telefoonnummer]

Foto credits

Blommingdale