Restaurant De Worsteltent in Den Burg
In een sfeervolle 300 jaar oude boerderij is restaurant de Worsteltent gevestigd. Een heerlijke plek voor jong en oud aan de rand van het bos. Voor de kleintjes is er in het restaurant een speelhoek en buiten een grote speeltuin.
Restaurant De Worsteltent bij het Dennenbos
22792
single,single-portfolio_page,postid-22792,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-2.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.2,vc_responsive

Restaurant De Worsteltent in Den Burg

Restaurant De Worsteltent is gevestigd in een sfeervolle 300 jaar oude boerderij in het Nationaal Park de Duinen van Texel. Een heerlijke plek voor jong en oud aan de rand van het bos. Voor de kleintjes is er in het restaurant een speelhoek en buiten een fijne speeltuin. Vanaf 12 uur zijn er heerlijke broodjes en frisse salades. De gasten kunnen zich bij het diner  laten verrassen door een verrassingsmenu, maar er kan ook á la carte besteld worden.

 

In de zomermaanden is er elke zondagmiddag livemuziek. U kunt de muzieklijst downloaden vanaf de website http://www.14sterren.nl/nl/restaurant-de-worsteltent. Elke week is er een ander genre, van jazz naar pop en folk, van dixieland naar ritm’n blues.

 

 

Als u op vakantie bent op Texel en u heeft iets te vieren, dan is de Worsteltent ook the place to be.

 

Restaurant De Worsteltent
Smitsweg 4 / 6
1791 PG Den Burg (Dennenbos)

Telefoonnummer

0222-316340

Foto credits

De Worsteltent