restaurant Catharinahoeve
22749
single,single-portfolio_page,postid-22749,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-2.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.2,vc_responsive

Restaurant Catharinahoeve

Restaurant Catharinahoeve, het restaurant waar kinderen graag mee naar toe gaan

 

Dit restaurant kan onder het kopje ‘Texel met kinderen’ of ‘Restaurants Texel’, maar we hebben toch voor de eerste gekozen. De reden: er zijn niet zoveel restaurants op Texel (buiten de strandtenten) waar je je kinderen mee naar toe kan/wil nemen, tenzij je zulk welopgevoed kroost hebt dat gewoon mee kan naar een sterrenrestaurant.
Het is een mooie boerderij met een ruim terras, gelegen aan de bossen. Voor de kinderen is er een grote buiten-en binnenspeelplaats, waardoor ze bijna geen tijd hebben om hun pannenkoek of ander kindermenu op te eten. Geen sterrenrestaurant dus, maar prima eten voor een redelijke prijs en ongedwongen sfeer.
Catharinahoeve staat voor: veel Texelse producten, gezelligheid, snelle bediening, een heel uitgebreide kaart, veel plaatsen (150 binnen en 100 buiten) een gezellige openhaard, grote speeltuin buiten, grote binnen speelplaats en veel parkeerplaatsen.

 

Openingstijden:

Het restaurant is dagelijks geopend vanaf 10:00uur.
De keuken is geopend vanaf 12:00uur tot 21:00uur.

http://www.catharinahoeve-texel.nl/

 

 

Rozendijk 17, 1791 PC Den Burg

0222 - 312156

info@catharinahoeve-texel.nl

http://www.catharinahoeve-texel.nl

Annelies Blom