Parachutespringen bij Paracentrum Texel
Op een schitterende locatie, misschien wel de mooiste locatie van Nederland, kun je leren parachutespringen of een tandemsprong maken. Paracentrum Texel heeft alles in huis om de sprong goed te laten verlopen en zij werken met zeer gedreven, gezellige en professionele instructeurs.
Parachutespringen bij Paracentrum Texel
22787
single,single-portfolio_page,postid-22787,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-2.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.2,vc_responsive

Parachutespringen bij Paracentrum Texel

 

Wij, de eigenaren van de Blommenhuisjes op Texel, proberen graag alles uit waarover we schrijven op onze website. Het is voor ons geen enkel probleem om te gaan lunchen in een gezellige brasserie of om te gaan dineren in een goed restaurant of om te racen in een buggy. Tot nu toe allemaal nog vrij dicht bij de grond. Maar toen kwam het idee van een parachutesprong en dat was toch wel een dingetje. Maar ………   het is gelukt, we leven nog en het was een intense, onvergetelijke ervaring. Bijgaande foto’s geven een piepkleine indruk.

 

Bij Paracentrum Texel in De Cocksdorp kun je leren parachutespringen of een tandemsprong maken. Hier hebben ze alles in huis om de sprong goed te laten verlopen en zij werken met zeer gedreven, gezellige en professionele instructeurs. Als zij bijvoorbeeld merken dat iemand staat te beven als een rietje, krijgen zij het met wat humor voor elkaar dat je je ontspant. Dat was in ons geval best knap, want bang waren we!

 

De gemakkelijkste manier om een parachutesprong te maken is door middel van een tandemsprong. Je springt dan samen met een instructeur vanaf een hoogte van 3 kilometer naar beneden met een snelheid van zo’n 200 kilometer per uur. Je hebt geen les nodig en je hoeft zelf niets te doen waardoor je de kans hebt om onbekommerd te genieten van het Texelse landschap én deze onvergetelijke ervaring. Een tandemsprong maken is voor personen van 8 – 88 jaar.

 

Als je helemaal alleen uit een vliegtuig wilt springen dan biedt paracentrum Texel daar opleidingen voor aan. Een cursus parachutespringen duurt twee dagen, een of twee weken. Leuk om dit te combineren met een vakantie op Texel uiteraard in een van de Blommenhuisjes. Leuke bijkomstigheid is dat het vliegveld op loopafstand ligt van Blommingdale, Blommetjes Buiten en Blom&Co.

 

Mocht je nog niet warmlopen voor die parachutesprong, kan je ook eerst eens kiezen voor een rondvlucht boven Texel of je neemt een vliegles. Dit kan bij Tesselair en dat bedrijf zit in hetzelfde gebouw als het Paracentrum. Een rondvlucht kost 40 euro (kinderen t/m 8 jaar vliegen mee voor de halve prijs). Voor meer informatie: http://http://www.paracentrumtexel/tesselair

 

Paracentrum Texel BV
Postweg 128
1795 JS De Cocksdorp Texel
tel:0222-311464
fax:0222-311414
http://www.paracentrumtexel.nl

info@paracentrumtexel.nl

Telefoonnummer

0222 311464

Website

Foto credits