Manege Kikkert op Texel - Texelhuisje
22824
single,single-portfolio_page,postid-22824,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-2.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.2,vc_responsive

Manege Kikkert op Texel

Manege Kikkert is een walhalla voor (mijn) kinderen. Ze zeurden al dagen wanneer we naar de pony’s zouden gaan, want dat bordje hadden ze onderweg gesignaleerd. Zaterdagochtend was het zover. We kwamen aan op een gezellige kleinschalige manege waarbij je keuze hebt uit de activiteiten: paardrijles, een strand-of bosrit maken of een wandelpony meenemen. Wij kozen voor het laatste. De meiden mochten de pony’s verzorgen (borstelen, knuffelen enz.) en opzadelen. Nadat ze erop waren geparkeerd, mochten wij (de ouders) de pony’s aan de hand meenemen. We gingen een half uur wandelen in het bos. Een soort uitlaatservice. Twee vliegen in één klap: de pony’s en de ouders hebben beweging en de kinderen de ochtend van hun leven.

Manege Kikkert is voor beginners en gevorderden, voor kinderen en volwassenen. En voor de niet-rijders? Een heerlijk luw terras met ijsjes, snacks of een lekker kopje koffie.

http://manegekikkert.nl

Oude Dijkje 41, 1796 MK De Koog Texel

0222-317516 of 06-12725613

E-mail

http://manegekikkert.nl

Manon de Vries