Landgoed De Bonte Belevenis Den Hoorn - Texelhuisje
22545
single,single-portfolio_page,postid-22545,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-2.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.2,vc_responsive

Landgoed De Bonte Belevenis Den Hoorn

En een (smaakvolle) belevenis ís het. Je kan hier gerust een dag voor uittrekken, want er is zoveel te doen. In twee schuren zijn o.a. een zeepmakerij, een bierbrouwerij, een bakkerij, een kaarsenmakerij gevestigd. Hier wordt gedemonstreerd hoe de verschillende producten gemaakt worden. Er zijn rondleidingen en bezoekers kunnen zelf ook actief meedoen met het maken van producten. Op het ruime buitenterrein is een speeltuin, picknickweide, moestuin en er lopen boerderijdieren rond.

Landgoed de Bonte Belevenis is gevestigd op een bijzondere locatie. Direct aan de duinen, vlakbij het schilderachtige dorpje Den Hoorn en op ca. 2 km. vanaf het strand en zo’n 5 km. vanaf de bossen.

Omdat het zo gezellig en leuk is op het landgoed komt het in vakantieperiodes voor dat het heel druk is. Het zou kunnen zijn dat u dan wat langer moet wachten.

Op http://www.landgoeddebontebelevenis.nl kunt u alles lezen over de binnen- en buitenbelevenissen.

Adres

Rommelpot 11 1797 RN Den Hoorn

Telefoonnummer

0222 - 314180