Kortingscode boot Texel | Korting op de boot naar Texel
22588
single,single-portfolio_page,postid-22588,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-2.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.2,vc_responsive
kortingscode boot texel

Kortingscode boot Texel

Is de boot van Teso de enige manier om het eiland te bereiken? Wij zijn benieuwd. En kortingscode boot Texel, is dat nog een optie? Zijn er vrachtboten die naar Texel varen? En zijn er manieren om korting te krijgen? En kortingscode boot Texel, bestaat dat eigenlijk? En hoe zit het als je woont op Texel, hoeveel betaal je dan voor de boot? En kun je het op een akkoordje gooien met een inwoner van Texel? En volgens mij kun je ook met de bus van Den Helder naar Texel varen. Dan gaat de bus op de boot. Wat ik ook tegenkwam is dat je kunt eilandhoppen tussen Texel en de andere eilanden.

We zetten een oproep op Twitter om hier meer over te weten te komen. Al snel werd duidelijk dat de boot naar Texel helemaal niet zo’n dure grap is. Een stuk goedkoper dan de overtocht naar Vlieland of Terschelling, in elk geval. Op vrijdag, zaterdag, zondag en maandag betaal je 37 euro om over te varen, MET (personen)auto inclusief de passagiers, op dinsdag, woensdag en donderdag is de prijs 25 euro. Lang niet verkeerd dus. ‘Alleen zwemmen is goedkoper’, kregen we terug. Wat er mogelijk is met vrachtboten en andere alternatieve vormen van vervoer, daar zijn we nog niet achter. Het onderzoek duurt dus nog even voort. Heb je info, of tips of suggesties: meld je dan. We horen graag van je.

 

Foto credits

Blommingdale