Klimmen in het klimpark van De krim - Texelhuisje
22978
single,single-portfolio_page,postid-22978,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-2.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.2,vc_responsive

Klimmen in het klimpark van De krim

Als kinderen een activiteit op Texel mogen verzinnen: klimmen in het klimpark op vakantiepark De Krim. Want klimmen en klauteren in een klimpark leek onze kinderen (9 en 11 jaar) leuk! Lekker actief buiten zijn en grenzen verleggen. Op dat laatste punt heeft de jongste zich wel verkeken, want door de hoogte was het best spannend. Gelukkig was haar vader mee als bodyguard. Het is ook verplicht dat kinderen t/m 10 jaar klimmen onder begeleiding van een volwassene én je moet boven de 1.30 meter zijn. Je kan kiezen voor een parcours op 4 of 8 meter hoogte. Het is geen Mount Everest, maar toch hoog als je daar bovenin bungelt. Voor de overbezorgde ouders onder ons: je bent natuurlijk wel de hele route veilig gezekerd en daar wordt ook goed op gelet.

Tip: wel even reserveren van tevoren. En ook als je niet verblijft op vakantiepark De Krim, kan je gewoon lekker komen klimmen.

 

Adres: Roggeslootweg 6 , 1795 JV  De Cocksdorp

tel. 0222-317889

Website: Klimmen op Texel? Klimpark op Vakantiepark De Krim

E-mail: reserveringen@krim.nl