GRATIS april-weekend of midweek Blom&Co - Texelhuisje
22669
single,single-portfolio_page,postid-22669,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-2.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.2,vc_responsive

GRATIS april-weekend of midweek Blom&Co

 

Huisje Blommingdale ging ons in september al voor met een GRATIS-verblijf-actie. Omdat vakantiehuis Blom&Co NIEUW is, en omdat wij graag aan de wereld willen laten weten dat dit vakantiehuis bestaat, doen wij nu ook een Like-deel-win-actie voor dit 8-persoons-paleis. Blom&Co-gasten hebben de beschikking over een eigen zwembad en slapen in een Hästens-bed, om maar eens een paar pluspunten te noemen. Dit is een LIKE-DEEL-WIN-actie met een ECHTE winnaar. Dat schijnt namelijk nog wel eens anders te zijn. Hier het bewijs, van de Blommingdale-actie.

 

Hoe werkt de actie?

Terug naar de actie. We geven een GRATIS weekend of midweek weg in vakantiehuisje Blom&Co op Texel.
Het verblijf moet plaatsvinden voor 22 april 2016. Ieder weekend of midweek tussen nu en 22 april is goed.
Hoe gaat het in zijn werk?
1. Like onze Facebook-pagina.
2. Je deelt het bericht met deze actie, met al jouw Facebook-vrienden.
3. Plaats een reactie onder het Facebookbericht, waarin je schrijft waarom uitgerekend jij gratis naar Texel wilt.
De kosten voor de eindschoonmaak nemen wij voor onze rekening. Toeristenbelasting ook. Linnengoed kun je zelf meebrengen of via ons huren (tegen betaling).
Op zondag 3 april om 20.00 uur wordt bekendgemaakt wie de winnaar is!

 

 

NB. Vorige keer ontvingen wij veel treurige, dramatische en soms zelfs bijna dwingende berichten (wij zijn al 25 jaar niet op vakantie geweest of wij zijn zielig dus daarom moeten wij winnen, ook via DM). Voor dit soort berichten zijn wij niet direct gevoelig. Optimistische, gezellige, enthousiaste redenen zien wij vele malen liever. En mensen die een ander iets gunnen, die hebben ook een streepje voor.

 

 

Adres

Postweg 66, De Cocksdorp