Eethuis Klif 23
In een sfeervolle 300 jaar oude boerderij is restaurant de Worsteltent gevestigd. Een heerlijke plek voor jong en oud aan de rand van het bos. Voor de kleintjes is er in het restaurant een speelhoek en buiten een grote speeltuin.
Restaurant De Worsteltent bij het Dennenbos
22929
single,single-portfolio_page,postid-22929,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-2.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.2,vc_responsive

Eethuis Klif 23

Mijn dochter Lola en ik wilden eens in Den Hoorn lunchen. We slenterden door een prachtig straatje en net toen onze buikjes begonnen te rammelen, liepen we tegen eethuis Klif 23 aan.

Wat blijkt: Klif 23 is al tientallen jaren een begrip op Texel, met maar liefst 125 verschillende pannenkoeken op de kaart. Geen zin in pannenkoek? Er zijn ook heerlijke lunch- en dinergerechten, de keuze is reuze. Het volgende keuzemenu is waar je gaat zitten. In de winter zou ik kiezen voor de voorzaal van het eethuis, dat je doet denken aan een huiskamer en een bruincafé. De andere optie is in de lichte ruime serre, waarbij de ramen en deuren vaak lekker openstaan. Het grote terras aan de achterkant is helemaal genieten. Extra (gratis) traktatie is het schitterende uitzicht over de uitgestrekte bloembollenvelden.

 

Je mag één keer raden wat het adres is van dit eethuis. Juist ja, Klif 23 in Den Hoorn.

 

e-mail: info@klif23.nl

 

tel.0222-319515

 

https://http://www.klif23.nl/